True Heart Tattoo

 

Vi har införskaffat en Q-switchad Yag-laser för borttagning/blekning av tatueringar.
Priset varierar mellan 500-1500kr/behandling beroende på storlek och tatueringens skick.
Återbud måste lämnas inom 48h annars debiteras kund med 500kr.

Klicka här för att så några vanliga frågor om laserbehandling.

Att tänka på vid laserbehandling:

Före laserbehandling:

Hälsodeklarationen skall vara ifylld korrekt före behandlingen.
Innan laserbehandlingen skall du vara säker på att du inte utsatt den del av huden som skall behandlas för kraftigt solljus, minst 14 dagar före själva behandlingen. Huden får inte vara infekterad och/eller irriterad före behandlingen. Se till att du inte har någon infektion i kroppen, t.ex. att du börjar bli förkyld. Vissa typer av pigment kan vara svåra att ta bort, och därför kräver ytterligare behandling.

Under laserbehandling:

Skyddsglasögon skall användas under behandlingen! Detta är mycket viktigt , för att undvika eventuella ögonskador från laserljuset.
Öronproppar eller hörselskydd kan användas, om Du som kund önskar, för att inte utsätta hörseln för onödiga skador vid själva behandlingen.

Skötselråd efter laserbehandling

Efter behandlingen kan området som behandlats bli svullet, rodnat , sårigt och skorpigt första veckan. Klåda kan också uppstå. Det  är inte säkert att rodnad uppstår  och behandlingen är inte mindre effektiv för detta! Området som behandlats skall hållas rent och torrt. Vid rengöring använd antiseptisk vätska, ex. Klorhexidin.
Pilla absolut inte på den behandlade ytan, det kan uppstå ärr-bildning som resultat, samt en onödig infektionsrisk. Lasern i sig ger inga ärr!!
Duscha inte på den ny behandlade hud ytan inom 7-14 dagar pga den  eventuella infektionsrisken. Täck ytan med plast och tejpa tätt runt om när du duschar.
Utsätt inte den behandlade ytan för direkt solljus inom 2 månader efter behandlingen, se till att skydda den. Uppstår eventuell infektion, uppsök då genast närmaste Vårdcentral eller läkare för rengöring och behandling.
Efterföljande behandlingar kan bli nödvändiga, för att vissa eventuella rester av pigment skall försvinna. Då kan det göras tidigast 6-8 veckor efter den senaste behandlingen. Beroende på hur bra huden har läkt och svarat på behandlingen.

Vi avråder dig:

Om du är gravid eller ammande. Om du äter blodförtunnande eller starka mediciner. Om du har Diabetes eller om du har en infektion i kroppen, t ex att du börjar bli förkyld. Kom ihåg att alltid rådfråga Din läkare vid osäkerhet!

Laserbandling